Friday, 14 June 2013

Perfume Review: Beautiful Day by Bath & Body Works

Hello!!!

Kali ni I nak review pasal satu lagi produk yang memang I suka sangat sekarang ni. Fragrance mist from Bath & Body Works!!! BBW ni memang takde kat Malaysia so nak dapat produk dia ni memang payah. So masa I jumpa ada org jual BBW online, I memang happy sangat. 


Beautiful Day ni baru released actually. Spring 2013. So memang baru lagi. I memang suka bau epal so bila baca one of the main notes in this fragrance is epal, I memang bajet nak beli yang ini jer. Bau dia sangat wangi and kekal lama. Very fruity and fresh. Sapa2 yang suka bau Be Delicious memang patut beli ini. 

Sekarang ni I consider untuk beli lotion dia sebab I suka sangat bau ni. Tapi kena kumpul duit dulu. X nak boros sangat. 



WHERE: Online Store (Meletops Online Store)
PRICE: RM 70 (Include postage)


2 comments:

  1. mahal tapi botol cantik la..

    ReplyDelete
  2. Yup botol dia memang cantik. Bau dia pun fresh.

    ReplyDelete

Read This

Read This