Sunday, 13 April 2014

Let It Go - Frozen 'Behind The Mic' 25 Languages Version

Salam Ahad!!! 

Hari ni aku bergotong royong untuk mengemaskan pusat aktiviti yang agak lama jugak tidak dicuci. So balik jer memang letih. Ingat nak tidur tetapi godaan internet sangat kuat. So sedang asyik surf Youtube, terjumpa video ni. Sangat cool bagi aku. 

Aku suka sangat dengan lagu Let It Go. Aku pernah dengar yang multi-language version before tapi wajah penyanyi-penyanyi tidak ditonjolkan. Tapi video 'Behind the Mic' ni ada tunjuk muka penyanyi-penyanyi negara lain. Malaysia of courselah diwakili oleh Marsha. 

Ini video yang dimaksudkan. Tak sangka jugak banyak language yang aku tak tahu kewujudannya. 


2 comments:

Read This

Read This