Thursday, 7 November 2013

Hello Kitty Fairy Tales McDonald's Malaysia

Hello!!!

Kalau korang masih ingat aku ada buat satu post pasal kejadian mengamuk di McDonald's Singapore gara-gara Hello Kitty Fairy Tales ni. Finally Hello Kitty Fairy Tales ni has arrived here at Malaysia. Starting from today, korang semua dah boleh mula collect Hello Kitty Fairy Tales ni. Ada lima semua. Comel-comel je kan semua. Harga untuk satu ialah RM 9.95 dan korang kena beli McValue Meal untuk membolehkan korang beli Hello Kitty ni. Kalau malas nak pergi McD and beratur korang jugak boleh beli benda ni pakai McDelivery punya service. Aku tengah tunggu aku punya Ugly Duckling sekarang. Hopefully adalah stok lagi ya. 

Hello Kitty Fairy Tales ni akan dijual pada setiap hari Khamis bermula pukul 11 pagi. Ada turn tau tak. Untuk Ugly Duckling (7 Nov), Frog Prince (14 Nov), Wizard of Oz (21 Nov), Red Riding Hood (28 Nov) dan last sekali Singing Bone (5 Dec). 

So, tanda calendar anda kalau taknak mengamuk later. Actually ramai orang yang buat duit dengan benda ni. Beli banyak2 dan jual pada Hello Kitty Collector around the world. Hmm.. Manusia. Aku pulak, letak je kat almari bagi semak bilik yang dah sememangnya semak. Chow!!

1 comment:

Read This

Read This