Sunday, 22 December 2013

Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM


Hari ni tetiba rasa macam nak join segmen. Then, tengok ramai yang join segmen ni, so decide nak join jugaklah . Aku kenal Mr E'raz ni from my friend. Tak silap aku dia pernah singgah rumah sewa aku dulu sebab dia kawan kepada best friend aku, Jeghi and mereka plan nak pergi wedding salah seorang kawan mereka. Walaupun kami tak bercakap sangat, tapi nampak dia seperti seorang yang baik dan friendly. Well orang Kelantan macam kami memang friendly. Pasal blog dia, aku suka baca pasal cerita baby girl dia!!! 

So, jom terjah blog dia!!!! 

6 comments:

  1. singgah dari segmen yg sama bro..
    follwer baru jugak..
    gud luck :)

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum w.b.t.. Terima kasih sebab sudi join SEGMEN : Jom Terjah Blog ERAZFADLI.COM yang tak seberapa ni.. Eraz dah update senarai peserta.. Dalam masa yang sama, bagi masa sedikit kepada Eraz untuk tentukan entri mana yang terbaik di antara yang terbaik. Ini link entri senarai peserta. Mungkin korang boleh blogwalking dulu..

    http://www.erazfadli.com/2013/12/senarai-peserta-segmen-jom-terjah-blog.html

    ReplyDelete
  3. salam...ayu dtg dari segmen yang sama.. good luck ye..

    ada masa singgah la ke blog ayu ye... ayu ada buat segmen simple.. nanti boleh la join ye..tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum ! salam blogger ! kunjungan dari segmen yang sama > > > http://jmbelog.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html. DFU

    ReplyDelete
  5. Selamat tengah hari!! husna datang dari blog Eraz..
    juga dari segmen yang sama.. :)
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete
  6. singgah sini http://ehbloger.blogspot.com/2013/12/jom-terjah-blog-erazfadlicom.html

    ReplyDelete

Read This

Read This